Tällä viikolla, tai itse asiassa jo viime viikonlopun aikana, iski oikein kunnon väsymys. Aamulla on tuntunut tosi vaikealta päästä sängystä ylös ja eilen kuntosalilla ei meinannut jaksaa tehdä mitään. Päätinkin eilen että tämä viikko on urheilujen kannalta kevyt viikko eli salilla pienennän hieman painoja tai voin jättää toistojen määrän hieman pienemmäksi ja muutenkin liikuntasuunnitelmaan kuuluu tällä viikolla enemmänkin kävelyä kuin hikitreeniä. Tänään oli välipäivä urheiluissa mutta huomenna on sitten taas vuorossa kuntosali ja kävelyä.

Ruokien suhteen on viime päivinä tullut lipsuttua aika reilusti. Viikonloppuna oli sekä lauantaina että sunnuntaina kyläilyä, jolloin tuli syötyä herkkuja (mm. karkkia ja jäätelöä) ja sitten vielä sunnuntai-iltana käytiin leffassa, jonne tuli ostettua mukaan popcornia ja pussillinen karkkia. Myöskään arkipäivien syömiset eivät tällä viikolla ole menneen aivan suunnitelmien mukaan: töissä on ollut eväänä salaattia ja ruisleipää sekä hedelmiä mutta ruokailujen välit töissä ja erityisesti työpäivän jälkeen ovat venyneet turhan pitkiksi, mistä on aina seurauksena liian isoja annoskokoja seuraavilla aterioilla.

Hieman on siis nyt motivaation kanssa taistelua ja tuntuu tosi vaikealta pysyä suunnitelmassa, erityisesti ruokailujen suhteen. Ja selkeästi huomaa säännöllisten aterioiden merkityksen: heti jos ruokailujen väli venyy liian pitkäksi niin tuntuu ettei mistään tule enää mitään, ruoalla tai sen määrällä ei enää ole väliä. Täytyisiköhän laittaa kello soimaan muutaman tunnin välein että muistaisi syödä riittävän usein? :)