...että viikonloppuna tuli syötyä suunniteltua huonommin (=harvemmin, kerralla enemmän ja epäterveellisempää ruokaa). Ja heti näkyi painossa, onneksi tosin vain muutamalla sadalla grammalla. Lauantain grillaukset sujui ihan mukavasti, grilliin tosin eksyi broilerin sijasta naudan lihaa eikä maissia lainkaan. Ja niinkuin etukäteen jo enteilinkin, ystävien mukana tuli jotain pientä naposteltavaa (chilipähinöitä ja suklaisia keksejä jälkiruoaksi), ja niitä kyllä illan aikana tuli muutamia kertoja maisteltua. No, onneksi pysyi ihan hyvin kohtuudessa kuten myöskin juomiset, jotka oli koko illan pelkkää vettä.

Sunnuntai meni melkein koko päivä tietokoneen ääressä kun etsittiin sopivia lentoja ja hotelleja kesälomareissulle parin viikon päästä alkavalle kesälomalle. Tosi kiva matkasuunnitelma saatiinkin aikaiseksi (tarkoituksena on lähteä 5 päiväksi Venetsiaan ja Milanoon), sillä kustannuksella että syömiset meni eilen aikalailla penkin alle. Aamiaisen jälkeen havahduttiin vasta iltapäivällä kolmen aikaan että pitäisikö tehdä ruokaa? Ja lopputuloksena oli että lähdettiin Chico'siin syömään. :) Söin pääruoaksi kirjolohta kasviksilla ja alkuruoaksi katkarapuja salaattipedillä eli ihan terveelliset syömiset oli. Jälkiruoaksi saatiin vielä molemmille 2 kpl Marianne-karkkeja, jotka maistui aivan taivaallisen hyvälle! :) Ruoan jälkeen käytiin sentään 45 minuutin kävelyllä eli jotain sentään tuli eilen kulutettuakin. :) Illalla vielä laitettiin lauantaina heräteostoksena tarjouksesta ostettu paahtopaisti uuniin, ja eihän siinä ihanassa tuoksussa voinut olla sitä maistamatta. Iltaruoan korvikkeena siis muutama pala lihaa, vähän kasviksia ja ituja sekä yksi banaani. 

Tuo viikonlopun lihojen syöminen tuntuu aikatavalla vielä mahassa, maha on ollut kipeä lauantai-illasta lähtien ja on edelleen turvoksissa. Pitäisi varmaan jättää punaisen lihan syöminen lähes kokonaan pois ja aika vähällä lihan syömisellä olen pitkään elänytkin, mitä nyt jauhelihasta välillä tulee tehtyä jotain ruokaa mutta aina silloin on reilusti kasviksia mukana. Mutta joku noissa miehissä on erilaista kun ne tuntuvat sitä lihaa ruokavalioonsa kaipaavan ja siksipä tulee itsekin sitä syötyä kun kotijääkaapista löytyy. :) Mut täytynee jättää loput lihat miehen syötäväksi, en viitsisi mahakivulla enää loppuviikkoa pilata! 

Tänään olisi tarkoitus töiden jälkeen käydä kuntosalilla. Illalla lupasin sitten tehdä raparperikiisseliä. Sain sentään puhuttua mieheni ympäri raparperipiirakasta, joka oli ensimmäinen pyyntö. :) Luulisin tuon kiisselinkin kelpaavan kun aamuisin aika usein tulee puuroa syötyä. En ole vuosiin tehnyt mitään kiisseleitä tai keittoja, mutta kaipa se siitä onnistuu... Ajattelin tehdä kiisselin melko vähällä sokerilla, täytyy sitten lisätä sokeria syödessä jos tuntuu ettei muuten saa alas.