Nyt ei etene tämä projekti ihan suunnitelmien mukaan. Viime viikonlopun risteilyn seurauksena noussut paino ei olekaan laskenut vaikka oletin sen olevan suurimmaksi osaksi turvotusta, joka muutamassa päivässä laskee suurin piirtein aikaisemmalle tasolle. Nyt siis hieman ihmetyttää ja suoraan sanoen masentaa kun paino on ollut koko viikon reilusti yli aloituspainon!

Tämän viikon liikunnat on menneet aivan suunnitelmien mukaan, kolme kertaa kävin kuntosalilla ja lisäksi tiistaina pitkällä ja reippaalla kävelylenkillä. Huomenna on lisäksi vuorossa tämän vuoden ensimmäinen pilates. Myös ruokien suhteen olen tällä viikolla pysynyt ihan kohtalaisen hyvin tavoitteessa, torstaina en aivan niin kevyttä ruokaa pystynyt syömään kuin olisin halunnut koska olin koko päivän työmatkalla, mutta muilta osin on viikon syömiset olleet aivan "oikeaoppiset".

Aika paljon siis ihmetyttää tuo painon pysyminen aloituspainoa korkeammalla ja tosi paljon vaikuttaa mielialaan se, että tekee koko ajan aivan oikein asioita, mutta sillä ei ole painoon vaikutusta. Olen koko viikon yrittänyt psyykata itseäni että paino ei kerro koko totuutta ja että painon nousuun ja turvotukseen on monia syitä (kuten kuntosalilla käynti, kuukauden aika, hiilaripitoinen ruokavalio jne.) mutta jotenkin se silti vetää mieltä matalaksi kun vaan joka aamu vaa'alla näkyy niin suuri luku. Tässä vaiheessa jo tuntuu että tämän kevään tavoite on täysin mahdoton saavuttaa! No, onneksi se paino ei tosiaan kerro koko totuutta, vaatteissa ja peilistä huomaa kyllä että ihan oikeaan suuntaan on muutosta tapahtunut. Eli nyt siis taidan unohtaa tuon vaa'an tuijotuksen hetkeksi aikaa ja vaan jatkaa tätä projektiani eteenpäin, kyllä se paino sieltä aikanaan laskee kun vaan tarpeeksi kauan jaksaa urheilla ja syödä terveellisesti. Näin siis tapahtukoon! :)