Tämä viikko on mennyt melko nopeasti. Johtuukohan ehkä siitä että kerrankin on ollut tekemistä..? Ei siis töissä vaan vapaa-ajalla, mutta myös työajasta suuri osa on mennyt näiden asioiden hoitamiseen. Huomenna on nimittäin veljeni häät ja minulle on uskottu niinkin tärkeä tehtävä kuin hääkakkujen tekeminen. Tänään on siis ohjelmassa 11 kakun leipominen! Tarkoitus on lähteä töistä ajoissa kotiin, aineet on käyty hakemassa kaupasta jo aikaisemmin eli kunhan kotiin pääsen niin uuni vain heti päälle ja kakkujen paistoon.

Kakut ovat (onneksi) sellaisia, joista ei voi maistaa leipoessa, toisin kuin pikkuleivät tai vaikka korvapuustit, eli toiveissa on ettei tänään tule syötyä liikaa leipomisen lomassa. Suklaakakkuja kun teen niin suklaata voi tosin muutama pala suuhun eksyä, mutta tarkoituksena on pitää syömiset niin vähissä kuin vain mahdollista. Urheilu jää tänään kyllä väliin, ellen nyt sitten saa kakkuja valmiiksi niin ajoissa että ehtisin illalla vielä kävelylle. Se kyllä voisikin olla tosi hyvä ajatus kun illalla varmasti pyörii mielessä miljoona ja yksi asiaa häiden järjestelyihin ja kakkujen koristeluihin yms. liittyen niin kävelyllä saisi varmasti näistä puolet karkotettua pois ja se auttaisi nukahtamista illalla huomattavasti. Ihan hyvä olisi jos ensi yönä saisi nukuttua kunnolla, huomenna on nimittäin aika pitkä päivä, ohjelmaa on aamu klo 10:30 lähtien aina aamuyön pikkutunneille asti. Paljon on siis huomenna tekemistä ja kun osa häissä vietetystä ajasta kuluu keittiössä (mikä on muuten todella rankkaa puuhaa!) niin hyvin nukkuminen kyllä edesauttaa asioiden sujumista huomenna.

Tällä viikolla ei siis enää kaloreita lasketa (ehkä tänään vähän mutta huomenna en kyllä ajatellut) ja urheilukin on jäänyt hääjärjestelyjen jalkoihin, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus sitten aloittaa (taas kerran) tiukka linja. Ja tällä kertaa olen saanut miehenikin mukaan ajatukseen, hän oikein oma-aloitteisesti ehdotti että jos ottaisi näiden häiden jälkeen parin kuukauden tiukan dieetin jolloin ei herkuteltaisi ja baarissa käynnitkin jäisi väliin ja tietenkin urheilua lisättäisiin edelleen. Eihän sellaiseen tarjoukseen voi olla kuin tyytyväinen, tottakai se minulle sopii! Aina vain helpompi olla itsekin herkuttelematta kun toinen ei vieressä syö jäätelöä ym. herkkuja joka päivä. Eli katsotaan nyt miten lähtee ensi viikko käyntiin. Voi kyllä olla että molemmilla ei linja pidä ihan sitä 2 kuukautta, mutta minä se en ainakaan ole, joka ensin kyydistä tippuu! Se on päätetty! ;)