Tänään alkoi päivä ihan mukavasti kun kävin aamiaisen jälkeen reippaalla kävelylenkillä serkkuni kanssa. Ulkona on tosi sopiva ilma, mitä nyt tuuli aikalailla. Meren rannalla tuuli niin paljon ettei eteenpäin meinannut päästä ja siksi mentiin mielummin metsään kävelemään niin ei tuuli niin paljon haitannut. Tosi tarkkana piti lenkillä kuitenkin olla kun tiet on niin jäässä mutta onneksi ei liukasteltu mitenkään pahasti.

Tänään kokeilin pitkästä aikaa linssikeittoa, jonka resepti on kiinnostanut jo monta kuukautta mutta milloinkaan ei vaan ole tullut kokeiltua. Reseptin löysin täältä. Ja tuli kyllä tosi hyvää, kookosmaito pehmentää kivasti makua. Keiton lisäksi oli ruokana tonnikalasta tehtyjä kuumia ruisvoileipiä ja kyllä maittoi hyvin. Nam!

Eilen käytiin leffassa ja siellä tuli syötyä ihan liikaa karkkia. Itselleni ostin vain ihan pienen pussillisen, mutta koska leffa alkoi noin puoli tuntia myöhässä, tarjosi teatteri kaikille karkkipussit. Ja tulihan se sitten syötyä leffassa vaikka ei missään nimessä olisi tarvinnut. Vähän kyllä harmittaa, mutta minkäs enää teet! Riittipä ainakin energiaa tämän aamuisella kävelylenkillä kun eilen sai tarpeeksi hiilareita.

Nyt olisi tarkoitus ottaa tiukka viikko ensi viikolla kun ensi viikonloppuna ollaan lähdössä Tukholman risteilylle. Laivalla tulee aina vähän herkuteltua niin alkuviikko saa luvan olla kevyt. Ensi viikolle olen sopinut jo parille illalle ystävien kanssa urheilua ja niiden lisäksi jos kävisi kerran tai pari kuntosalilla niin ainakin saisi energiaa kulumaan mukavasti viikonlopun risteilyä silmällä pitäen. Suunnitelma siis valmis, enää toteutus puuttuu... :)