Tänään väsyttää oikein urakalla. Aamulla oli työn ja tuskan takana että pääsin sängystä ylös ja pyörällä töihin polkiessa meinasi matka jäädä kesken kun ei vaan olisi jaksanut enää polkea. Ja eipä tuo harmaa ja pilvinen ilmakaan yhtään piristä! Tänään pitäisi mennä pelaamaan ultimatea illalla, mutta arvatkaa huvittaako? Melkein jo toivon että alkaisi sataa ettei tarvitsisi lähteä. :) Nyt ilma näyttää siltä että ihan hyvin sadetta voi illaksi tullakin, vaikka sääennuste ei sitä tänne pääkaupunkiseudulle luvannutkaan.

Syy tähän väsymykseen löytyy varmastikin siitä kaikkein loogisimmasta eli olen nukkunut liian vähän. Joka ilta sitä yrittää mennä ajoissa nukkumaan mutta jotenkin se aina venähtää. Ja aamulla soi kello aina samaan aikaan riippumatta siitä monelta uni tuli eli väkisinkin unen määrä jää välillä liian vähäiseksi. Ja aika usein näin loppuviikolla se alkaa tuntua. No, onneksi on jo torstai ja huomenna päästään viikonlopun viettoon! :)

Kyllä muuten huomaa näin väsyneenä miten paljon väsymys koettelee  laihdutusmotivaatiota! Oli tosi lähellä aamulla etten lähtenyt autolla töihin (tosin kyllä tuo pilvinen sääkin siihen hieman vaikutti) ja niinkuin jo tuossa mainitsinkin niin tämäniltainen ultimate ei voisi vähempää kiinnostaa! Onneksi syömisiin on tullut jo jonkinlainen rutiini, aamupalapuuro tulee tehtyä jo puoliautomaattisesti ja evääksikin oli pakko ottaa terveellistä ruokaa kun kaapista ei oikein muuta löytynyt. Ja hyvä niin, muuten olisi varmasti tänään tullut syötyä vähän eri tavalla!

Löytyisiköhän täältä töistä sohva jostain rauhallisesta paikasta, jossa voisi käydä nukkumassa päiväunet? :)