Vihdoinkin alkaa viikonloppu!! Tämä viikko on ollut jotenkin erityisen raskas, johtuuko kenties töiden aloituksesta lomien jälkeen vai mistä mutta olen ollut todella väsynyt eikä oikein mikään ole huvittanut. Joten kuten olen saanut pidettyä syömiset suht terveellisinä tällä viikolla mutta urheilut on olleet tosi "pakkopullaa". Eilen ja keskiviikkona ei vaan kertakaikkiaan huvittanut lähteä urheilemaan, sen verran sain kuitenkin pakotettua itseäni että lähden edes kävelylle iltaisin. Tänään pitäisi mennä töiden jälkeen kuntosalille, ei kyllä yhtään huvittaisi mutta kai se on pakko...

No, ehkä tämä ensi viikolla jo hellittää. Ensimmäinen viikko loman jälkeen on aina vaikea kun joutuu heräämään niin paljon aikaisemmin kuin lomalla ja univajeen seurauksena urheilu ja terveelliset syömiset eivät ole ihan ensimmäisinä asioina iltaisin mielessä. Toinen tällä viikolla ongelmia tuottanut asia on kolmen lomaviikon jälkeen aloitettu karkin ym. sokeripitoisen syömisen vähentäminen mikä aiheuttaa ainakin minulle ihan fyysisiä oireita (mm. pääkipua). Kolmas tämän viikon mielialaan vaikuttanut asia on työ ja erityisesti se, ettei meillä töissä ole tällä hetkellä tarpeeksi mielekästä tekemistä ja muutenkin on joitain epäkohtia, joihin ei puututa. Peukaloiden pyörittely ja väkisin tekemisen keksiminen alkavat jo usean kuukauden jälkeen (tätä on jatkunut jo ennen lomaa jonkin aikaa) tuntua työmotivaatiossa ja näillä alkaa olla jo terveydellisiä vaikutuksia kun epäkohtiin ei puututa ja huono olo koko työyhteisössä vaan pahenee.

Yhdessä siis väsymys, pääkipu ja työhuolet sekä tietenkin muuten vain huono mieli eivät ole paras yhdistelmä laihdutusmotivaation ylläpitoon! Onneksi olen saanut kotona tukea rakkaalta avomieheltäni siihen ettei suklaalla pelasteta huonoa oloa vaan lenkille lähtemisellä, tukea on nimittäin tällä viikolla tarvittu! Niin lähellä on ollut suklaan syönti monena päivänä, kertaakaan en sentään ole langennut vaikka huomasin eilen kaupassa että Fazerilta tuli uusi suklaalevykin kauppoihin Omarin makuisena, sitä kyllä olis ihan pakko maistaa! Ehkä sitten myöhemmin, ei tällä viikolla. :)