Olipa iloinen yllätys näin lauantaiaamuna kun paino oli edelleen laskussa! :) Eilen tuli nimittäin syötyä vaikka mitä: Lounaalla työkavereiden kanssa ravintolan seisovan pöydän ääressä onneksi sain hillittä itseni tosi hyvin, lautaselle eksyi vain pieni kasa perunamuussia ja pieni pala leivitettyä kalaa, loput ruoista olivat ihan terveellisiä: salaattia, keitettyjä kasvikisia ja possua rosmariinikastikkeessa. Iltapäivällä piti lisäksi maistaa pieni palanen valkosuklaa-vadelmakakkua, ei siksi että sitä välttämättä olisi tehnyt mieli vaan siksi että piti maistaa miltä uuden reseptin mukainen kakku maistui. (Olen luvannut leipoa kavereiden häihin hääkakun elokuussa ja pakko on vähän testata reseptejä ennen sitä.) Lisäksi eilen illalla tuli vielä eksyttyä terassille, pakkohan se oli kun oli niin kuuma ja aurinkoinen päivä ja siellä tuli juotua yksi siideri, tosin sentään light versio ja vain 0,33l pullo. Mutta siis kaiken kaikkiaan olisin voinut kuvitella että tänään painossa näkyy nuo eiliset herkuttelut mutta näköjään pysyivät sen verran kohtuudessa ja kun eilen tuli kuitenkin käytyä pyörällä töissä ja kuntosalillakin niin ehkäpä sitä tuli jotain kulutettuakin. :)

Aika hurjalta tuo melkein 2,5 kilon pudotus tällä viikolla silti tuntuu... No, siitä on toivottavasti suuri osa turvotusta, joka nyt lähtee liikkeelle ja toivottavasti rasvaakin, eikä niinkään lihaksia. Pyrin pitämään tarkasti huolen siitä että joka päivä (itse asiassa joka aterialla) tulee syötyä reilusti proteiineja ja että viikossa käyn vähintään pari kertaa kuntosalilla, nämä varmasti pitävät huolen siitä ettei painon pudotus kohdistu liikaa lihaksiin.

Saas nähdän miten tämän päivän syömiset sujuu... Tänään olisi nimittäin tarkoitus grillata meidän parvekkeella muutaman kaverin kanssa. No, grilliin varmaan menee suht terveellistä ruokaa: broileria, tomaatteja, herkkusieniä ja varmaan maissiakin. Lisäksi lupasin tehdä salaattia ja keittää uusia perunoita. Eli ihan terveellisiähän nuo tämän päivän ruoat ovat mutta aina näissä ystävien illanvietoissa on se riski että tulee syötyä liikaa ja varsinkin jos joku tuo tuliaisiksi (tai itse tulee ostettua) sipsejä tai karkkia tms. pientä naposteltavaa. Ja tietenkin se siideripullo on niin helppo avata... No, en ajatellut ottaa stressiä tämän päivän syömisistä, kunhan nyt jossain kohtuusessa pysytään niin hyvä on!