Tämä viikko on sujunut kohtalaisen hyvin. Liikuntasuunnitelma on pitänyt aivan suunnitelman mukaan: tiistaina ja tänään kävin salilla, maanantaina pacessa ja eilen kävelyllä. Eli joka päivä tällä viikolla on tullut liikuttua. Huomenna sitten jää liikunta väliin mutta lauantaina olisi tarkoitus Tukholmassa kävellä mahdollisimman paljon.

Paino pysytteli alkuviikon lähellä aloituspainoa ja tiistain kuntosalilla käynnin jälkeen huomasi lihaksiin kertyneen nesteen selvänä nousuna painossa keskiviikkoaamuna. Onneksi tänä aamuna oli painossa reipas pudotus ja nyt ollaan taas lähellä tämän viikon tavoitetta. Toivotaan että huomenna punnituspäivänä vaaka näyttäisi tavoitetta -1,2 kiloa niin voisi hyvillä mielin lähteä reissuun...

Ruokailut on sujuneet tällä viikolla kohtalaisen hyvin. Pitkinä työpäivinä on ollut terveelliset eväät mukana ja iltaisin on ruoat pysyneet kohtuudessa. Ihan suunnitelmien mukaan en iltaisin ole syönyt, aivan liikaa hiilareita ja liian vähän kasviksia ja rasvaa kuuluu ruokavalioon edelleenkin mutta ruoan määrä on pysynyt onneksi kohtuudessa. Ja pitäähän se jotain parannettavaa ensi viikollekin jäädä. ;) Viikonloppu olisi tarkoitus ottaa risteilystä huolimatta kevyesti, tosin pienen herkuttelun itselleni kyllä sallin, mutta kohtuudella kuitenkin.