Hieman nyt takkuaa tämä projekti. Motivaation kanssa on ongelmia, ei niinkään urheilujen suhteen vaan ennen kaikkea syömisten kanssa. Viime viikolla vähensin torstaina ja perjantaina hiilareita (pakko oli saada perjantai aamun viikkopunnitukseen hyvä tulos ;) ja seurauksena oli että viikonlopun aikana teki aivan hirveästi mieli hiilareita. Ja tulihan niitä sitten syötyä, oikein kunnolla karkkia.

Ja painossahan tämä tietenkin näkyy, mutta se täytyy kyllä sanoa että vaikka koko viikonlopun herkuttelin ja vielä eilenkin miehelleni synttärikakkua leipoessa "maistelin" suklaata (ja tietenkin kakkua) niin paino on näidenkin herkuttelujen jälkeen sentään selvästi alle aloituspainon. Eli ehkä tässä jotain on saatu aikaiseksi. Ja tärkeintä tietenkin se hyvä ja kevyempi olo ja kun vaatteet istuu selvästi paremmin, niin olkoot ne nyt tammikuun ja helmikuun alun tulokseni tästä projektista vaikkei painoa niin paljon tippunutkaan.

Nyt ehkä unohdan tuon painosta stressaamisen taas hetkeksi ja keskityn urheiluun ja suht terveellisiin ruokiin, kyllä niitä tuloksia sitten jossain vaiheessa tulee. Ja kiva kun aurinkokin aina välillä paistaa niin jaksaa hymyssä suin jatkaa eteenpäin! :)