Täällä ollaan taas! Näin uuden vuoden kunniaksi ajattelin taas palailla blogien maailmaan ja jatkaa syksyllä kesken jäänyttä urakkaa. Syksy meni vaihtelevissa merkeissä, erityisesti työkuvioiden selvittely vei paljon energiaa. Vieläkään ei kaikki asiat ole töissä ihan niinkuin haluaisin, mutta sille ei nyt voi mitään. Eikai sitä kaikkea ikinä saakaan ihan niinkuin itse haluaisi - valitettavasti.

Paino on pysynyt yllättävän hyvin kurissa syksyn aikana vaikken sitä erityisemmin ole seurannutkaan. Pari kiloa alle kesällä 2008 aloitetun 100 päivän urakan alkupainon näytti vaaka tänä aamuna, siitä on hyvä taas jatkaa! Urheiluja on syksyn aikana tullut harrastettua vaihtelevasti, ainoa joka on pysynyt viikosta toiseen on sunnuntai aamun pilates, josta tuli syksyn mittaan lempilajini. Tällä hetkellä pilates on joulutauolla mutta tammikuun lopussa jatkuu taas! Odotan innolla... :)

Laskeskelin että vappuun on 120 päivää aikaa eli mikäs sen parempi tavoite kuin -10kg vappuun mennessä. Mahtavalta kuulostaa eikä pitäisi olla liian kova tavoite mutta pieni epäluulo kaivaa takaraivoa: minkähänlaisia ylläreitä kevät tuo tullessaan? No, aika sen näyttää... Nyt ei muuta kuin motivaatiota keräämään ja urheiluvaatteita kaivamaan joulutauon jäljiltä kaapista. Kyllä se taas tästä lähtee! ;)