Kesäloma on ohi ja työnteko taas aloitettu. Miksi se loma menee aina liian nopeasti??? No, ensimmäinen työpäivä ei ole ollut liian rankka, ihan mukavan leppoisa aloitus työnteolle. Eli ehkä tämä tästä... Syömiset ja liikunta ovatkin sitten asiat ihan erikseen. Viime viikolla kävin kerran pacessa mutta siihen se sitten jäikin. Alkuviikolla oli pientä flunssaa mutta loppuviikolla tekosyynä urheilujen väliin jättämiselle vain ja ainoastaan laiskuus. Myös syömiset oli viime viikolla mitä sattuu: karkkia tuli syötyä joka päivä, useina päivinä myös jätskiä tai muita herkkuja. Ihan ääripäähän ei onneksi loman aikana menty (siis totaaliseen ahmimiseen), mutta aivan liikaa herkkuja tuli silti syötyä. Ja nyt sitten tekee koko ajan makeaa mieli kun on tottunut sitä viime viikkoina syömään! Ja olo on muutenkin tosi raskas ja huono kun syömiset on olleet viime viikolla niin epäterveelliset ja urheilukin jäänyt niin vähiin. No, tulipahan nyt pidettyä lomaa koko tästä projektista, nyt pitäisi vaan saada itsensä takaisin ruotuun...

Tänään oli töissä ihan terveelliset eväät ja kohta kun töistä kotiin lähden olisi tarkoitus käydä kuntosalin kautta. Ja huomiseksi olen jo sopinut meneväni ystäväni kanssa paceen. Koko päivän olen yrittänyt miettiä motivaatiota ruotuun palaamiseen mutta vielä on motivaatio hukassa! Täytynee illalla lueskella vielä tarkemmin Motivaatiotaulua ja  Syitä laihtua osiota ja rakentaa taas sitä kadonnutta motivaatiota (sitähän tämä painon pudotus tuntuu olevan, motivaation rakentamista kerta toisensa jälkeen). No, takana on lyhyesti ja huonosti nukuttu yö ja vielä ensimmäinen työpäivä loman jälkeen eli eikai tästä nyt mitään riemuvoittoa voinut odottaakaan!

Yksi tosi kiva asia sentään tapahtui tänäaamuna: pääsin muutaman viikon kuluttua alkavaan pilates ryhmään! Lueskelin viime viikolla Työväenopiston kursseja ja löysin sieltä pilates alkeiskurssin sunnuntai aamupäivisin ja vain korttelin päässä asunnostamme sijaitsevassa koulussa. En ole pilatesta ennen harrastanut, mitä nyt DVD:n mukana joskus kokeillut, mutta sen perusteella mitä olen siitä kuullut ja lukenut niin uskoisin sen olevan ihan hyvää lihaskuntoliikuntaa ja tosi hyvä vastapaino/lisä nykyisille kuntosali, pace, kävely, pyöräily ja uinti harrastuksille. Tänään aamulla alkoi sitten ilmoittautuminen työväenopiston kurssille ja pelkäsin etten pääse mukaan kun paikkoja oli jaossa vain reilut 20. Iloiseksi yllätyksekseni pääsin kuitenkin mukaan kurssille! Muutaman viikon päästä siis lisään pilateksen urheiluohjelmaani! :)