Enää muutama tunti töitä ja alkaa kauan kaivattu loma! :) Tosi hyvissä tunnelmissa myös tämän 100 päivän projektin suhteen lähden lomille: tänään pääsin taas uuteen ennätystulokseen painon suhteen -2,7kg aloituksesta (jee! :) ja fiilis on tosi hyvä!! Hieman kyllä pelottaa että mitenkähän lomalla saa syötyä terveellisesti kun ollaan niin paljon reissussa... Nyt viikonloppuna lähdetään kaverin mökille ja sieltä sitten toiselle mökille muutamaksi päiväksi. Ja ensi viikolla on myös sukulaisnaisten kanssa parin päivän Tallinnan reissu, seuraavalla viikolla pitäisi viettää 5 päivää Italiassa. Ja tietenkin loman aikana on vielä yhdet häät ja muutama grillausviikonloppu kavereiden mökillä ja niitähän harvemmin vietetään kuivin suin! Eli haastetta terveellisiin syömisiin piisaa lomalla, mutta olen aika paljon tätä asiaa nyt pohtinut ja henkisesti valmistautunut erilaisiin lomalla vastaan tuleviin tilanteisiin. Eli ainakin teoriassa niistä pitäisi selvitä, katsotaan nyt sitten miten käy kun tositilanteisiin pääsen.

Eilen kävin pelaamassa ultimatea kavereiden kanssa ja olikin erityisen kivaa! Yleensä ongelmana on riittävän suuren porukan saaminen kokoon ja usein joudutaan pelaamaan vajailla joukkueilla tai jättämään pelit jopa kokonaan pelaamatta kun ei riittävästi pelaajia ole paikalla. Eilen meitä olikin yllättäen tosi runsaasti ja peli oli aivan erilaista kuin normaalisti, suorastaan oikean pelaamisen tuntuista! :) Nyt kyllä jää ultimatet muutamaksi viikoksi väliin lomasuunnitelmien takia, mutta elokuussa sitten taas jatketaan. Eilisen reilun tunnin ultimaten jälkeen pyöräilin vielä reilun 4km matkan kotiin ja sitten ruoka maittoikin! Olikin oikein kunnon nälkä, onneksi oli edelliseltä päivältä jäänyt valmis ruoka odottamassa: paistettua broileria, keitettyä ruispastaa (oliiviöljyllä, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja basilikalla maustettuna) ja keitettyjä vihanneksia. Lisäksi lautaselta löytyi vielä tuoretta tomaattia ja paprikaa niin kyllä niillä nälkä lähti!  

Tänään on eväänä töissä lounaaksi tonnikalasalaattia ja yksi HeVi shot juoma, välipalaksi ruisleipää, kasviksia ja nektariini. Töiden jälkeen on tarkoitus suunnata kuntosalille ja sitten illalla oli ajatuksena lähteä vielä vähän kauppoihin pyörimään. Kesän häihin pitäisi hankkia jotain päällepantavaa eli vähintäänkin ajatuksia sopivasta asusta pitäisi tänään saada hankittua jos ei vielä pukua. Ei mitään lempihommaa tuo vaatteiden sovittaminen, mutta ehkäpä sitä vähän paremmin kauniisiin vaatteisiin mahtuu kun muutama kilo on jo lähtenyt (itse asiassa kymmenen vuoden alusta lähtien).

Lomalla voi kirjoittelu hieman jäädä kun joka päivä en ole koneen äärellä mutta yritän vierailla täällä sivustoilla niin usein kuin mahdollista ja pistää kuulumisia miten lomasyömiset ja muut lomasuunnitelmat etenee. Oikein aurinkoista, kevyttä ja urheilullista  kesää kaikille! Ja tsemppiä omiin tavoitteisiinne pääsyssä! :)