Tässä hieman kuulumisia pitkästä aikaa...

Toissa viikonlopun häät meni kaikin puolin hyvin ja kakutkin onnistui. Kakkuja leipoessa tuli tosin syötyä vähän liikaa suklaata, mutta valmiita kakkuja en sitten viikonlopun aikana syönyt mitenkään liikaa vaikka kakkuja jäikin vähän yli. Onneksi on nälkäisiä työkavereita, joille voi ylimääräiset kakut toimittaa! :) Muutenkin hääviikonloppu meni ihan kohtuullisesti, urheilut jäi monelta päivältä väliin ja syömisetkin meni vähän miten sattuu, mutta sentään jossain kohtuudessa pysyin.

Tässä vielä kuva hääkakusta, mitäs sanotte? :)

1861463.jpg


Sen sijaan häiden jälkeen alkavaksi suunniteltu 2 kuukauden kuuri ei päässyt alkamaan ihan niinkuin suunniteltiin... Ja muutenkin viime viikko meni
aikalailla penkin alle, erityisesti syömisten suhteen. Suurin syyllinen on tämän hetkinen tilanteeni töissä, joka vetää mielen matalaksi vähän joka asiassa ja viime viikolla tuli harrastettua vähän liikaa sitä niin tuttua tunnesyömistä. Ihan kuin se karkki, jäätelö tai marjapiirakka auttaisi huoliin!! Urheilupäiväkirjaan tuli viime viikolla sentään 3 merkintää, pari kertaa kävin kuntosalilla ja viime torstaina pitkästä aikaa uimassa. Ja olikin erityisen mukava uinti! Lähdin töistä ajoissa ja ehdin uima-altaaseen ennen pahinta ruuhka-aikaa joten kerrankin sain uida kaikessa rauhassa ilman kauheaa väentungosta ja koko ajan muiden ohittelua. Ja muutenkin uinti sujui hyvin. Ja taas kerran huomasin kuinka rankkaa uinti on! Tunnin kauhomisen jälkeen olin aivan eri tavalla väsynyt kuin vaikkapa tunnin kuntosalin tai pacen jälkeen! Ja palkinnoksi vielä erityisen hyvä mieli ja kaloreita toivottavasti kului PALJON! :)

Tänään maanantaina ja vieläpä kuun ensimmäisenä päivänä on taas hyvä hetki aloittaa uusi tiukempi linja. Työasiat painaa edelleen mutta yritän käsitellä niitä mahdollisimman monella tavalla etteivät ne nyt ihan kaikkea muuta elämää pistäisi liikaa sekaisin. Ruokailuja olisi tarpeen keventää reilusti ja sokerin syönti saisi vähentyä, viime aikoina on tullut herkuteltua ihan liian usein! Tänään olen lähdössä lenkille sykemittarin ja personal trainerin kanssa, saas nähdä minkälaista vauhtia sillä lenkillä pidetään yllä! ;)
Eli toivotaan että syyskuu toisi uusia tuulia (toivottavasti myötätuulia) tähän 100 päivän projektiini. :)